Besigtigelsesrejser

Når De har været i kontakt med en agent/formidler i Danmark, eller med mægleren direkte, aftales der tid hvornår det passer bedst at komme til Torrevieja for at besigtige ejendommene samt om man ønsker hjælp til at finde hotel, om man ønsker afhentning i lufthavn, eller man ønsker at blive længere tid, og måske ønsker at leje en bolig.

Vi hjælper gerne med flybestilling, hotel, vi får typisk 15% rabat på hotellerne som vi giver videre til vores kunder.

Alle interesserede behandles efter aftale, nogle ønsker at besøge os i 3 til 4 dage, andre mere, og vi tager os af jer individuelt.

Det er vigtig for os at vide lidt om hvad man har forestillet sig hernede, også gerne til hvilken pris, og måske i hvilket område, dette kan dog være svært hvis man ikke har været her før. Jo flere oplysninger vi har, jo lettere er det at finde det rigtige, så man ikke se noget der slet ingen interesse har.

 

Bestemmer man sig for at købe en ny ejendom i Spanien på besigtigelses rejsen  betales der et reservationgebyr på 3000,00 Euro svarende til ca. 22.500,00 D.KR. Der betales 30 % i udbetaling. Dette er inkl. reservations-gebyret  Betaling af udbetalingen sker efter aftale, men er typisk efter ca. 1 måned.

Dette er dog kun ved køb af nye huse (boliger). Køber man et brugt hus aftales betaling i hvert enkelt tilfælde med sælger.

I god tid før huset/lejligheden er færdig, ansøges om lån i enten dansk eller spansk Realkredit. Danske realkreditinstitutioner giver først lån når skødet er underskrevet, men man kan søge om forhåndsgodkendelse. Vi samarbejder med  Nykredit og Jyske Bank, i Spanien med Banco Popular, Bankia, Solbank. Eller resten af købesummen betales kontant ved skødeskrivning.

Hvis vi skal hjælpe med lån i Spanien skal vi have sidste årsopgørelse, samt de sidste 3 løn sedler på alle som skal stå på skødet.

Alle priser er nettopriser, og der kommer ca. 15 % til i omkostninger på alle huse. Disse er 10 % spansk moms, 1% skat, salær til advokat, notar, samt tinglysning.

Hvis der optages lån er låne omkostningerne ikke inkluderet i l omkostningerne.

Det er muligt at lave en fuldmagt til advokaten, og få ham til at sørge for, at alle papirerne bliver behørigt underskrevet hos notaren. Advokaten har inden vi starter salget af aktuelle projekter undersøgt om byggetilladelser, ejerforhold samt forsikring af færdiggørelse er i orden. Dette gøres også når det drejer sig om brugt, men først når man har lavet en købsaftale, som betinges af at alt er i orden.

Vi er altid til rådighed med yderligere informationer.

Med venlig hilsen

Jørn Erik Schmidt,

JS Ejendomskontor S.L.