JS Ejendomskontor, S.L.

Jorn Erik SchmidtVi er et Dansk ejendomsmæglerfirma med hovedkontor i Torrevieja. Vi har beskæftiget os med ejendomshandel i Spanien i mere end 15år, og har derfor mulighed for at give Dem den bedste service inden for salg af både nybyggede og brugte boliger.

Hvad enten De ønsker bolig i Spanien, som investering eller som fritidsbolig, så er tiden netop nu for en god handel. Ejendomme i Spanien er fra 1998 og frem til 2005 steget med 141 %. Dette kan vi pt. ikke prale af pga. krisen, men priserne er lige så stille begyndt at stige igen, og her bygges forsat meget, nye ejendomme er der typisk op til et års ventetid på. Mikroklimaet i området gør stedet til det mest perfekte sted i Spanien at bo. WHO har udråbt Torrevieja området til et af de 3 sundeste steder at bo i verden.

Vores saltsøer afgiver jod til luften, som hjælper på personer med gigt, vejrtrækningsproblemer, mm.

Det er en almindelig opfattelse at Solkysten nok er det varmeste sted i Spanien, specielt i vinter halvåret, MEN dette er ikke tilfældet, det har spanierne vidst i mange år. Området har som sagt mikroklima, dette gør, at vi har temperaturer som ikke svinger meget, og det betyder, at vi i vinter halvåret ligger 5 til 7 grader højre end på Solkysten, og dette er ikke uvigtigt i vinter perioden.

Vi vælger vore byggefirmaer med omhu. Vi er agenter for de bedste byggefirmaer fra Alicante i nord til Cartagena i syd. Vi har alle former for boliger, nye som brugte.

Ved ALLE handler giver bygmesteren en bankgaranti for indbetalte beløb, dette er lov  i Spanien. Ligesom der er 10  års bygningsgaranti på alt nybyg, dette gælderogså hvis man køber en brugt der endnu ikke er 10 år gammel.

Vi yder den bedst mulige service fra køb til overtagelse, såsom advokatrådgivning, hjælp med finansiering i både dansk og spansk realkredit, hjælp til køb af hårde hvidevarer, møbler, aircondition, have anlæg, o.s.v.

Også når De har købt, står vi til stadighed til rådighed hvis De står og mangler håndværkere, eller blot søger en god resturent og meget mere.

For at gøre det nemmere og mere bekvemt for Dem, bedes De kontakte vores danske agent i Deres område, som vil yde Dem den bedst tænkelige service i Danmark. Han står til rådighed, hvis De har spørgsmål, hjælper Dem med at finde netop den bolig, som passer til Deres behov, arrangerer og følger Dem på besigtigelsesrejse til Spanien, er kort sagt Deres personlige guide gennem hele processen.

Med venlig hilsen

Jørn Erik Schmidt, JS Ejendomskontor S.L.